rtpraktijkbom

Home » gedrag » autisme » Autisme tv

Autisme tv

Autisme tv is een online tv zender met programma’s en webinars over autisme.22 Oktober om 20:00 uur is er opnieuw een webinar. Het thema van het webinar dit keer: Hoe kom je in contact met de client met autisme? Wat is daar voor nodig? En hoe bied je de client perspectief? Je kunt je aanmelden via de site: http://autismetv.nl/. Je kunt dan op woensdag 22 oktober live meekijken en eventueel via de chat vragen stellen aan de twee gastsprekers. De gastsprekers zijn Cisca Aerts, kinder- en jeugdpsychiater en Joost Jan Stolker, psychiater. Beiden betrokken bij het Dr. Leo Kannerhuis en dagelijks bezig met het bieden van hulp aan mensen met autisme.

In het menu van de site kun je ook kiezen voor programma gemist (http://autismetv.nl/programmagemist) hier vind je eerder uitgezonden programma’s en webinars waaronder ook de uitzendingen: “Wat is autisme” , Hoe help je iemand met autisme” , Passend onderwijs en autisme”, Vakantie en autisme” en “Sinterklaas zonder stress”.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: