rtpraktijkbom

Home » Geen categorie » Je kunt je weer opgeven voor een uitzending van Autisme TV

Je kunt je weer opgeven voor een uitzending van Autisme TV

Morgen 17 februari om 20.00 uur presenteert Autisme TV weer een live Tv-uitzending met dit keer: “autisme en beeldvorming”. Drie gasten  vertellen over autisme en beeldvorming: Jasper die de beeldvorming rond autisme dramatisch vond, startte met workshops over zijn eigen leven. Janneke die moeder is van een tienerdochter met autisme, zij vertelt over haar nieuwe boek: “Uitlegmoeder” en Floor die heel goed kan organiseren en plannen en werkt als HR manager . “Mensen vinden het raar als je dan zegt dat je autisme hebt”, zegt ze.
Je kunt je opgeven via www.autismetv.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: