rtpraktijkbom

Home » Gastenboek

Gastenboek

Op deze pagina kun je iets zeggen over die keren dat je bij mij in de praktijk bent geweest of die keren dat ik met jou op school heb gewerkt. Je mag alles zeggen wat je wilt.
Groetjes, Nicole

27 augustus 2022 at 07:23 Peter Versteeg

In mijn zoektocht mijn dochter te helpen met haar dyslexie vond ik de “Spellingchecker” van uitgever Eduforce. Mijn dochter en ik (ook dyslexie) werken met veel plezier met de “Spellingchecker”. De woorden indeling helpen ons enorm. “Weetwoorden” zullen altijd een uitdaging blijven maar er zijn vele handige regels om haar bij andere categorieën te ondersteunen. Toen ik inhoudelijke vragen stelde aan de uitgever ben ik in contact gekomen met Nicole. Zij heeft alle tijd genomen om onze vragen te beantwoorden en is duidelijk materiedeskundige op dit gebied.

Nicole nogmaals bedankt. 

4 februari 2017 at 04:50 Jamey Telfer

Thanks a bunch! Its a good internet site

 8 oktober 2014 at 19:40 Jaleesa

Ik ben Jaleesa en doe sinds een jaar de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening. Dit is een HBO opleiding. In deze HBO opleiding moet ik veel verslagen schrijven en dat is voor mij vrij lastig omdat ik dyslexie heb. Maar door het gebruik van het boekje  “de spellingchecker” die Nicole ontwikkeld heeft, gaat het schrijven van verslagen veel beter. Ik heb laatst zelfs een beoordeling gehad waarin stond dat de spelling uitmuntend was.

Dank je wel!

4 januari 2015 at 15:16 Sytske

Eerst kon ik nog niet zo goed lezen en spellen. Maar sinds ik bij Nicole ben geweest kan ik het veel beter. Ik ben anderhalf jaar bij Nicole geweest in groep 4 en 5. Het is altijd heel gezellig bij Nicole met wat lekkers er bij. Ik kreeg altijd huiswerk mee maar dat maakte mij niet uit. Ik kon daar door sneller vooruit gaan.

Bedankt Nicole!! groetjes Sytske 

4 februari 2015 at 13:56 Flynn

Boekentip van Flynn: Lees de boeken “de waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen”, 26 verdiepingen en 39 verdiepingen. Ik heb er al twee gelezen en vind de boeken geweldig! Ze zijn supergrappig en spannend!

Groetjes Flynn

 

 

%d bloggers liken dit: