rtpraktijkbom

Home » Wie ben ik?

Wie ben ik?

IMG-20140926-WA0002

Ik ben een Master SEN (Special Educational Needs) gediplomeerd remedial teacher met ruime ervaring in het Primair onderwijs en in het individueel begeleiden van kinderen met leer- en/of gedragsproblemen.

Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik twee dagen werkzaam als Mr. SEN leerkracht in het basisonderwijs en heb ik gewerkt als behandelaar van dyslectische kinderen voor ONL (Onderwijszorg Nederland), bij zowel de schoolbegeleidingsdienst Zaanstreek Waterland als de onderwijsbegeleidingsdienst Noordwest. Ook ontwikkel ik leerhulpmiddelen en remediërende materialen. Deze materialen, waaronder de materialen van de Spellingchecker, worden uitgegeven door Eduforce.

Kinderen weer zien opbloeien is mijn passie.
Zelf heb ik 3 oudere kinderen waarvan er nog maar 1 thuiswonend is.

 

%d bloggers liken dit: