rtpraktijkbom

Home » Wie ben ik?

Wie ben ik?

IMG-20140926-WA0002

Ik ben een Master SEN (Special Educational Needs) gediplomeerd remedial teacher met ruime ervaring in het Primair onderwijs en in het individueel begeleiden van kinderen met leer- en/of gedragsproblemen. Ook heb ik gewerkt als dyslexiebehandelaar voor ONL (Onderwijszorg Nederland), bij zowel de schoolbegeleidingsdienst Zaanstreek Waterland als de onderwijsbegeleidingsdienst Noordwest en heb ik meegewerkt aan de Brede Vakinhoudielijke richtlijn dyslexie https://richtlijnenjeugdhulp.nl/dyslexie

Naast mijn werkzaamheden met individuele kinderen in de eigen praktijkruimte, werk ik binnen de verschillende basisscholen ook met groepjes kinderen, doe ik werkzaamheden als onderwijsadivseur voor Klaarr en ontwikkel ik leerhulpmiddelen en remediërende materialen. Deze materialen, waaronder de materialen van de Spellingchecker, worden uitgegeven door Eduforce.

Kinderen weer zien opbloeien is mijn passie.
Zelf heb ik 3 oudere kinderen waarvan er nog maar 1 thuiswonend is.

%d bloggers liken dit: